Oppskrift på verdens beste pepperkaker

pepperkaker1 dl lys sirup,

150 g sukker og

150 g smør varmes i stor kasserolle til sukkeret er nesten smeltet.

1 dl kremfløte tilsettes. Ta av plata.

0,5 ts nellik,

0,5 ts ingefær,

0,5 ts pepper,

2 ts kanel,

1 ts bakepulver og

400 g hvetemel blandes. Rør det sammen med resten.

Dryss litt mel på toppen og sett kaldt.

Stekes ved 175 grader, ca 10 min.

Pepperkakene smaker vidunderlig!

Deigen passer både til tynne og tykke kaker. Vi har laget pepperkakehus mange ganger, men da bruker vi å bytte smøret med margarin.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s